Kertgondozás Budapest és Pest megye

Havi rendszerességgel vállalunk kertfenntartást és kertgondozást Budapesten, valamint egész Pest megyében. 

Elérhetőségünk

info@kertmesterseg.hu

Érd

Minden, amit a kertje igényel

Több, mint 25 év tapasztalattal állunk rendelkezésére, segítünk, ha kerti munkáról van szó!

Kertgondozás a Kertmesterséggel

Gyakorlott kertészeink  folyamatos szakszerű gondozást biztosítanak kertjének, legyen szó gyomlálásról, metszésekről, fűnyírásról, sövényápolásról vagy akár elhanyagolt kert bozótvágásáról, további kerti munkákról.

25 év

25 év tapasztalat

Paróczi Tamás kertépítő és zöldfelületfenntartó mérnök 1995-ben alapította a Kertmesterség-et. A cég 25 év alatt több, mint 100 kertet tervezett, valósított meg és tartott karban Budapesten és vonzáskörzetében.

Gyors és szakszerű munka

Cégünknél szakképzett kertészek dolgoznak. Garantáljuk, hogy kertje a legjobb kezekbe fog kerülni, amennyiben minket választ.

Díjak és elismerések

1999-ben elkészítettük az év egyik legszebb kertjét Magyarországon, amivel a Szép Kertek kertészeti magazin pályázatán elnyertük
AZ ÉV KERTJE FŐDÍJAT.

Kertfenntartás

Egész évben, 10 napos rendszerességgel gondozzuk kertjét.

Kertfenntartás Budapest környékén

Kertgondozás Budapest – szolgáltatásaink

 • Növényvédelem
 • Növényápolás
 • Metszés, gereblyézés
 • Fakivágás
 • Sérült gyep pótlás, fűnyírás, szegély nyírás
 • Gyep szellőztetés, gyep felülvetés, gyepfelület szelektív gyomirtása
 • Sövényvágás, lombkorona alakítás, bozót irtás
 • Gyomlálás, kaszálás
 • Kert takarítás
 • Permetezés
 • Park karbantartás, hó és síkosság mentesítés

Kertfenntartás és gondozás megrendelése

Rendelje meg kertfenntartási szolgáltatásunkat és keltse életre kertjét!

Kertgondozás Budapest 

A jólsikerült kert, lehet izgalmas, vagy nyugalmat árasztó. Legyen kertfunkcióiban, átgondolt, változatos, melyet okos tereprendezéssel, jó növénykiültetéssel, szakszerű kertrendezéssel, megfelelő gondozással olyanná tehetünk, amilyenné szeretnénk. Azonban minden évszakban más-más kertkarbantartási munkákkal kell szembenéznünk.

Valójában a kert egy folyamatosan változó, élő kompozícióként működik, megfelelő kertgondozás mellett pedig lélegzik, virágzik, terem és mi
érezzük, hogy körbe vesz minket a természet éltető ereje, ahol passzívan, és aktívan is pihenhetünk.

Azonban, ha tökéletes kertre vágyunk, nyugodtan kérjünk a gyakorlatban is jártas kertépítő szakmérnököt.

Cégünk egyik fő profilja már több, mint 25 éve a kertgondozás Budapest környékén. Az év minden napján foglalkozunk lakóházak, nyaralók, intézmények pihenőkertjeinek, parkjainak gondozásával. Szakértő csapatunk, a tervezéstől, a megrendelővel közös kezdeti lépésektől, a kertépítésen keresztül, a folyamatos kertgondozásig végig kíséri kertje fejlődését.

Kertgondozás Pest megye – profi kertészek

Cégünk vállalatoknak és magánszemélyeknek, egyházi intézményeknek, egyaránt biztosít szakszerű kertgondozást Budapesten és Pest megyében.

Mi jellemzi az ápolt kertet? Az odafigyeléssel gondozott kert szép és hangulatos, és minden évszakban akad megcsodálni való látványossága. Akár nagy, akár kicsi a kert, de legyen az olyan, ahol élvezhetjük a munka utáni pihenést, a család, barátokkal kerti sütögetésre vagy barátkozásra alkalmas, amiben nap mint nap gyönyörködhetünk.

A kertgondozás azonban időigényes és felelősségteljes munka. A kert ápolása, megfelelő szaktudás hiányában egyre csak bosszankodást, kiábrándulást okozhat a tulajdonosoknak.

Ha Ön is így érzi, akkor professzionális kertgondozásra van szüksége, mesteri kertápolásért forduljon a Kertmesterséghez!

Kertfenntartás és gondozás megrendelése

Rendelje meg kertfenntartási szolgáltatásunkat és keltse életre kertjét!

kertfenntartások a vegetációban

Általában havi három alkalommal végezzük, tíz napos időközönként, ezzel biztosítva Önnek a folyamatosan gondozott és ápolt környezetet, mégis olcsóbban. A heti kertkarbantartásra is van lehetőség, ha a kert vagy a megrendelő ezt kívánja. Így a kert takarítását egyedi igények alapján végezzük, legyen szó lombsöprésről, avar gyűjtésről, vagy elvadult, elhanyagolt kertek rendbetételéről. Akik szeretik a kerti munkát, nyírják a pázsitot és nem igénylik a heti karbantartást, mégis a metszéseket, növényvédelmet, egyéb kertészeti szakmunkákat szakemberre bíznák, ott havi, vagy alkalmi rendszerességgel kert fenntartunk a megállapodás szerint.

Szakképzett kertészeink gondoskodnak arról, hogy Önnek ne a kertgondozás legyen a dolga, hanem a pihenés és a gyönyörködés. Mert ne feledjük, a jó kert az, amit használunk, és amiben jól érezzük magunkat!

Kertgondozás tavasszal

A téli pihenő után az intenzív, újjászülető tavaszi időszakban minden a növekedésről szól. A pázsit szinte hirtelen, észrevétlenül indul gyarapodásnak, ilyenkor fontos elvégeznünk a megfelelő gyepszellőztetést, mellyel megkönnyítjük a regenerálódási folyamatot.

Gyepszellőztető géppel eltávolítjuk az elhalt fűszálakat, a filcesedett, összetömörödött növényi részeket, a gyomokat, mohát, hogy a fű felfrissüljön, és újra ellenálló legyen. Valamint javítjuk a talaj hő, víz, levegő gazdálkodását.

Ebben az időszakban esedékes még a levelek megjelenése előtt a tavaszi lemosó permetezés, amikor átmossuk a díszfákat, díszcserjéket, ezzel megalapozzuk a kártevők elleni védelmet. A lemosó permetezést igyekszünk mindig a megfelelő időpontban végezni, hogy visszaszorítsuk a kártevőket ügyelve arra, hogy a lombhullató növényt ne károsítsuk. Mindezek előtt elvégezzük a fák, cserjék metszését, a kéregápolást, sebkezelést.

Kertfenntartás és gondozás megrendelése

Rendelje meg kertfenntartási szolgáltatásunkat és keltse életre kertjét!

Kertgondozás nyáron

Nyáron zöldmetszést is végzünk, ha a növényzet, vagy koronaforma megkívánja. Elvégezzük a tavaszi gyep trágyázását, a sövényvágást, gyomlálást, kerti-tó tisztítást, kitakarítjuk a kertjét.

  Kertgondozás télen

  Miben segítünk nyugalmi időben? Októbertől januárig is bőven akad munka a kertben. A fagyérzékeny nővények törzsének, gyökerének mulccsal, vagy lombbal való védelme, a levágott növényi részek komposztálása, komposzt átforgatása, kezelése, a lombhullató fák avarának gereblyézése, összegyűjtése, egy-egy utolsó fűnyírás. A gyümölcsfák ritkítása, ifjítása, valamint termőre metszése. Elvirágzott dísznövények lemetszése, alakítása, a virágzás intenzitásának növelésére érdekében. Az elöregedő fák koronájának részleges, vagy teljes felújítása esetleges kivágása.

  Elvégezzük sérült fáinak egészségügyi metszését, a váratlan viharkárok, okozta szálkás töréseket helyreállítjuk, seb kezeljük. Pótoljuk a pázsit bármilyen
  eredetű sérüléseit felül vetéssel, esetenként gyeptéglával, kiegészítő tápanyag utánpótlással. Havazás esetén a járdák, utak, gépkocsi felhajtók hó és síkosság mentesítését is megoldjuk. Mindezekkel megalapozzuk kertje következő vegetációs időben lévő jó kondícióját a növények virágzását, egészséges fejlődését.

  Kertgondozás árak Budapesten és Pest megyében

  Pest megyén belül ingyenes kiszállást és helyszíni felmérést biztosítunk megrendelőinknek. A felmérést követően adunk ajánlatot kertfenntartásra és kerttakarításra.

  A kertgondozás árát a következők szerint határozzuk meg: a kert mérete, a kert felépítése, kézi és gépi munkaerő igény alapján, a kertfenntartási igény gyakorisága, a kertgondozáshoz szükséges anyagok felhasználása, az esetlegesen felmerülő további kertépítési munkálatok szerint.
  Akár havi gyakoriságú vagy alkalmi kertfenntartási munkáról legyen szó, keressen minket bizalommal! Kertészeink leveszik a terhet válláról és Önnek már csak egy dolga marad: élvezze kertjének szépségét.

  Kertfenntartás és gondozás megrendelése

  Rendelje meg kertfenntartási szolgáltatásunkat és keltse életre kertjét!

  További szolgáltatásaink

  Kerttervezés

  Álmai kertjét igény szerint akár 3D-s látványtervvel is megtervezzük Önnek.

  Kertépítés

  Teljes körű kertépítés kivitelezése: tereprendezés, füvesítés, növényültetés, burkolatok.

  Kertfenntartás

  Egész évben, 10 napos rendszerességgel gondozzuk kertjét.

  Termőföld szállítás

  100% gombatrágyából komposztált tápanyagban gazdag virágföld szállítása.

  Zöldhulladék elszállítás

  Lomb, avar, gally és vágott fű elszállítása.

  Térkövezés

  Térkövezési munkálatok, szegélykőlerakás, kocsibeállók, járdák kialakítása.

  Öntözőrendszer

  Öntözőrendszerek komplex kiépítése és időszerű karbantartása.

  Tereprendezés

  Munkagépes és kézi tereprendezéssel előkészítjük kertjét a további munkálatokhoz. 

  Kertgondozás rendelés

  A megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot. 

  Adatkezelés

  Elérhetőség

  info@kertmesterseg.hu

  Érd