Termőföld szállítás

Elsőosztályú termőföld kertekhez, virágágyásokhoz.
A 100% gombatrágyából komposztált termőföld szállítása.
T
elefonszám: +36 30 816 0122

Elérhetőségünk

info@kertmesterseg.hu

Érd

Minden, amit a kertje igényel

Több, mint 25 év tapasztalattal állunk rendelkezésére, segítünk, ha kerti munkáról van szó!

Termőföld szállítás Pest megye

Termőföld szállítás

100% gombatrágyából komposztált tápanyagban gazdag virágföld szállítása.

Termőföld kiszállítás Budapesten és környékén

 

Termőföld kiszállítás Pest megye Budapest

 

Az ember ősidők óta épít kerteket. A kertészkedés, kertfenntartás, kertgondozás, kertrendezés valójában végig kíséri történelmünket, az emberi kultúra, az emberi tevékenység egyik legalapvetőbb formája. Már az ókori Egyiptomban, Mezopotámiában, Görögországban, Indiában, Kínában és a Római Birodalom területén is magas szintű földművelés, majd kertkultúra fejlődött ki.

Kertépítés tekintetében, az egymást követő századokban, különböző stílus irányzatokban mutatkoztak meg a mai díszkertek elődjei. Gondoljunk csak a barokk stílusú francia díszkertekre, egyiptomi kertekre, spanyol kertekre, angolparkokra, kínai vagy japánkertekre, mediterrán ligetekre.

A mai, modern, kertrendezés egyre fontosabb szempontja, hogy a kert összhangba kerüljön a hozzá tartozó lakóépülettel, azok stílusosan, funkcionálisan kiegészítsék egymást. Az összefüggő és gondozott gyepfelületeken át, mely igényes füvesítéssel, gyepszőnyeg telepítéssel érhető el, a színvonalas térkövezéssel kialakított utakon keresztül a szemet gyönyörködtető növényekig válhat kertünk hasznossá, illetve látványossá.

Azonban ahhoz, hogy természetközeli, szép kertünkben ne uralkodjon el a rendezetlenség, a mesterségesen kialakított természet is gondos, szakszerű kertfenntartást és jó minőségű termőföldet igényel.

Termőföld rendelése

Rendelje meg kiválló minőségű gombatrágya alapú termőföldünket és keltse életre kertjét!

Melyik a legjobb kert? Ahol az ember jól érzi magát minden időben. Ha van egy talpalatnyi termőföld, amire füvet telepíthetünk, magaságyást, fűszerkertet, konyhakertet, sziklakertet, virágos kertet vagy esetleg dísznövényekkel tarkított támfalat emelhetünk, az már a mi kertünk.

Ha elszántuk magunkat, de éppen a jó minőségű termőföld, trágyás termőföld, virágföld, magágyföld, füvesítéshez, vagy gyepszőnyeg terítéshez való föld hiányzik hozzá, segítünk!

Cégünk rövid határidővel vállalja a kiváló minőségű termőföld szállítás Budapesten és környékén.

A szép kert alapja a jó minőségű termőföld

De a kert tervezés fontosságát sem szabad alábecsülni! Az ötlet legyen az első, és csak ezután kerüljön a növény a jó minőségű termőföldbe, mellyel biztosítjuk kertünk növényeinek megfelelő tápanyag utánpótlását, üdezöld pázsitszőnyegünk, gyepünk gyommentesítését, virágaink, konyhakerti növényeink jó minőségű termőtalaját.

Gyakorlott kertész, kerttervező szakember iránymutatásával minden ötlet, megvalósítható koncepcióvá válhat.

A kertmesterség Kft. 1995 óta foglalkozik kertek tervezésével, építésével és gondozásával, fenntartásával. Az évek során az új technológiák és az innovatív megoldások megjelenésével sok minden változott a szakmában, azonban egy dolog biztos: a szép kert alapja a jó hő, víz, levegőgazdálkodású tápanyagban gazdag termőföld. Puha pázsit, életerősen fejlődő növények. Mi másra vágyhat egy boldog kert tulajdonos? Sokan azonban elkeseredett szélmalomharcot folytatnak kertjükben, és nem értik, gondos munkájuk miért eredménytelen, végül pedig a kerti munka inkább teher, mint öröm.

Tápanyagutánpótlás termőfölddel

Tudjuk, hogy a talaj tápanyagtartalmát csökkenti a növények által elhasznált, növekedéshez, virágzáshoz, termésérleléshez elengedhetetlen tápanyag felhasználás, valamint az erózió, a kimosódás miatt bekövetkező veszteség. Éppen ezért, a tápanyagutánpótlás célja a növekedéshez szükséges tápanyagok biztosítása. Ennek legtermészetesebb módja a talaj frissítés, jó minőségű növényi trágyás termőfölddel. Ezzel a technológiával, organikusan, vegyi anyagok nélkül juttatjuk vissza azokat az tápanyagokat a földbe, amelyeket a növény növekedése során kivont a talajból. Így, a tápanyagszegény talajt, jól használható termőközeggé varázsoljuk, miközben a talajéletet és helyre állítjuk, javítjuk.

A komposztált föld, kedvező kémiai és fizikai tulajdonságai révén, erre alkalmas javítóanyag. Egyszerű, olcsó, környezetbarát megoldás, ha rostált trágyás termőföldet, magas rosttartalmú, növényi eredetű szerves trágyát keverünk be a talajba a talajszerkezet javítása érdekében.

Termőföld rendelése

Rendelje meg kiválló minőségű gombatrágya alapú termőföldünket és keltse életre kertjét!

Gombatrágyás termőföld rendelés Pest megyében

Az általunk komposztált termőföld 30-36 hónap alatt növényi lombokból, valamint a magas szalma tartalmú gombatrágyából biológiai lebomláson készül. 100% ban növényi eredetű alapanyagokból készül, ezzel garantálva azokat a nélkülözhetetlen tápanyagokat, amelyektől kertjének növényei újra felvirágozhatnak.

A gombatrágyás termőföld bátran használható a kert talajának javítására, mert laza szerkezetű, tápanyagdús és azonnal a termőföld értékes alkotórészévé válik.

A letermett gombakomposzt a komposztált istállótrágyával hasonlóan magas szervesanyag tartalommal rendelkezik és amellett, hogy növeli a talaj tápanyagtartalmát, jelentősen és tartósan javítja annak szerkezetét, azaz vízgazdálkodását, tápanyag- és vízmegtartó képességét, valamint javítja, vagy helyreállítja a talajban lévő létfontosságú mikroorganizmusokat, ezzel együtt a talajban lévő életet.

Kertjének megújítása érdekében javasoljuk a gombatrágyás termőföldet mert igen sok tápanyagot és jelentős mennyiségű humuszt tartalmaz, ezért a legkiválóbb talaj javítók egyike, ami tökéletesen alkalmas az elhasznált talaj termőképességének fokozására.

Ajánljuk

Kertépítéshez, talajcseréhez, fűmag vetéshez, gyepszűnyegezéshez, felülvetéshez, cseje és dísz és gyümölcsfák ültetéshez, házikerti palántaelőállításhoz, virágágyak feljavításához, magaságyáshoz, veteményeshez, tápanyag utánpótlásra, sziklakerthez, támfal építéshez. Kötött talajon beforgatva (berotálva) talajszerkezet javításhoz, vagy nehezen gyomlálható növényfoltokba (mindig beleszakad) 5-10 cm vastagságban terítve, a trágyázás, mellett a későbbi kertfennttartást megkönnyítésére.

 termőföld kiszállítás Pest megyében és környékén

A termőföld szállítás a következő helyszínekre ingyenes:
Budapest: XI, XII, XXII, Érd, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi, Halásztelek, Szigetszentmiklós

Termőföld rendelése

Rendelje meg kiválló minőségű gombatrágya alapú termőföldünket és keltse életre kertjét!

További szolgáltatásaink

Kerttervezés

Álmai kertjét igény szerint akár 3D-s látványtervvel is megtervezzük Önnek.

Kertépítés

Teljes körű kertépítés kivitelezése: tereprendezés, füvesítés, növényültetés, burkolatok.

Kertgondozás

Egész évben, 10 napos rendszerességgel gondozzuk kertjét.

Termőföld szállítás

100% gombatrágyából komposztált tápanyagban gazdag virágföld szállítása.

Zöldhulladék elszállítás

Lomb, avar, gally és vágott fű elszállítása.

Térkövezés

Térkövezési munkálatok, szegélykőlerakás, kocsibeállók, járdák kialakítása.

Öntözőrendszer

Öntözőrendszerek komplex kiépítése és időszerű karbantartása.

Tereprendezés

Munkagépes és kézi tereprendezéssel előkészítjük kertjét a további munkálatokhoz. 

Termőföld rendelés

A megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot. 

Adatvédelem

Elérhetőség

info@kertmesterseg.hu

Érd